Om Orkdal
Politikk
Administrasjon
Selvbetjening
Toppbilde for Orkdal kommune, klikk på bildet for å gå til forsiden.
Her er du nå:  Hovedsiden / Nyheter
Minsk fontstørrelsen
Øk fontstørrelsen
Til forsiden
Nettstedskart
Legg til i mine favoritter
Utskrift
Info in English
Turistinformasjon
Interkommunalt SFO-samarbeid
I morgen går SFO-ansatte og -ledere fra totalt 14 skoler i seks kommuner sammen for bli enda bedre sfo'ere. Lederseminar og kurs i forebygging av mobbing står på programmet.

Det er SFO'ene i Orkdal som har tatt initiativ til denne flerkommunale samlingen av SFO-ansatte. - Vi trenger en arena til å utveksle erfaring og dele kompetanse på tvers av kommunegrensene. Gjennom en årlig samling som denne håper vi å synliggjøre den jobben de ansatte gjør, samtidig som vi gir dem et faglig og inspirerende løft. Når kommunene går sammen, får vi økonomi til å leie inn dyktige foredragsholdere, sier Anne Lise S. Drugli, Unni G. Hoffsbakken, Ann Kristin Sundli, Berit Selvnes og Heidi H. Ingdal (sistnevnte var ikke til stede da bildet ble tatt). Tanken er at det årlige arrangementet med lederseminar og kurskveld går på skift mellom kommunene og Orkdal er første arrangør.

Forebygge mobbing

Tema for denne første samlingen er "SFO forebygger mobbing". - SFO-folket driver en storstilt, daglig kampanje for å forebygge mobbing, og det er på tide at den synliggjøres og at de ansatte får den anerkjennelse de fortjener, sier foredragsholder og leder for det nasjonale Nettverket! for SFO, Ivar Haug. Han er også kjent som forfatter av bøkene "SFO forebygger mobbing" og "LØFT for barn i SFO".

Kurskvelden i morgen har to hovedmål. Det ene er å gi inspirasjon til livsviktig innsats for sårbare barn, og det andre er å lansere enkle og gjennomførbare tiltak som kan styrke innsatsen for inkludering, vennskap og trivsel.

SFO-ledere

av: Oddvik, Vibeke
endret: mandag 20. mars 2017

(Klikk på bildene for å se dem i full størrelse.)

SFO-ledere
Bilde av SFO-ledere Anne Lise S. Drugli, Unni Gjønnes Hoffsbakken, Ann Kristin Sundli og Berit Selvnes

Orkdal kommune, Rådhuset - Alfarveien 5, 7301 Orkanger, tlf: 72 48 30 00, e-post: , Org.nr. 958 731 558